• defiant9
    #97
    "Pillanatnyi dolgokról van az a pénz,"
    Arról kellett volna egyenes ember módjára nyilatkoznod hogy jelen pillanatban támogatod-e a nemváltó műtéteket. Ezt nem sikerült megugranod csak maszatolni kezdtél hogy talán.

    " a későnérők félrediagnosztizálásának kockázatát, ami egy mérhetően széles kört érinthet"
    Kérném a mérési eredményt!
    Szerintem elhanyagolható egyébként a hiba. pszichológushoz, pszichiáterhez tipikusan nagyon sokat jár a delikvens mire megszületik a diagnózis, az nem egy olyan ránézek és 5 perc után mehet a műtőbe.

    "Nem tehetek róla, hogy te efelett örökké átsiklasz és folyamatosan fárasztasz vele."
    Lol. Épp hogy te vagy aki ignoráltad többször a válaszom miszerint a (helyes) diagnózis megléte esetén az akció elmaradása ugyanakkora problémaforrás, és simán vezethet öngyilkossághoz is(sőt ez a belső feszülés és a magadfajta intoleranciával szembesülés kifejezetten erősíti hogy ezt a megoldást válassza valaki). Erre nincs válaszod, hanem elmantrázod újra az eredeti állításod. Ennyire primitív szinten van a vitakultúrád.

    "Az beszél érvelési hibákról, aki közben folyamatosan fröcsögő stílusban személyeskedik"
    Az a különbség hogy én mindig az érvek után teszem be a minősítésed nem azok helyett. Neked pedig itt, ebben a pontban sem volt semmiféle érved.

    "ajaja. Kellemetlen..."
    Hát akkor ebben a pontban sincs érdemi reakciót.
    Ahogy várható volt szépen összeomlott az irrealisztikus közlekedési reform koncepciód és a nemváltás témában is kiderült hogy csak a katasztrófával riogatás ami mögé be tudtál bújni, ahogy megkapirgáltuk hogy mi okozná a katasztrófát akkor már semmid nem maradt. A választási pártpreferencia kapcsán meg tudom hogy kellemetlen a tanulatlan birkák közé tartozni, nem inkább az értelmiséghez, de ez van, te inkább oda tartozol :)