• zetortraktor
    #7
    " Hiszen történetben vagy nem lesz semmi újdonság (akkor minek nézzem), vagy átalakítják a történetet, akkor meg 'megszentségtelenítik' az eredetit (vagyis megint csak nincs miért nézni)"

    ez mekkora csacsiság. egyrészt ez nem vagy/vagy. nyilván teljesen új sztori lesz, másrészt miért szentségtelenítenének meg bármit is? tudom, hogy ma nagyon divatos érzékenykedni, az itteni kommentelők között ott van az érzékenykedők királya is, de ha most csinálok egy babylon 5-öt, akkor én is megszentségtelenítek bármit is?

    ez az "emberek féltik a kis lelküket, mert annyira érzékeny hópihék" trend elég fárasztó. a régi megmarad, hozzábújhatsz, átölelheted akkor is, ha készül ötven rossz reboot. amiket nem is kell nézned. de kismillió új sztori születhet abban a világban, amiből rohadt sok lehet jó és rohadt sok lehet rossz is.

    DE HA ENNYIRE FÉLSZ, HOGY EGY FILM VAGY SOROZAT ROSSZ LESZ, HA ENNYIRE ÉRZÉKENYKEDSZ CSAK AZÉRT, MERT (ÚRISTEN!!!) CSALÓDÁS FOG ÉRNI (JéZUS!) akkor szerintem le kéne mondanod a műfajról

    sok millió új sztorit