• repvez
    #5
    A lkegszomorubb, hogy már nem is kell nekik eltitkolni, hogy mit akarnak és ugy fognak embereket beszervezni ehhez, hogy még akár fizetnek is érte, hogy megosszák velük az adataikat és a személyes adataikat.
    Az uj AI miatt mindent amit tesznek mondanak vagy ahol használják ezeket a szenmüvegeket az rögzitve lsz a szervereken és arra hivatkozva, hogy javitsák az AI müködését. Közben meg feltérképezik, hogy kinek milye van otthon merre jár , mit vásásrol mit eszik , kivel találkozik stb.
    Simán beazonosithato lesz mindenki és pontosan meg lehet határozni, hogy hol mit is csinál.

    Ez már nem az lesz mint most , hogy az interneten el tudod intézni a dolgaidat ez már az lesz, hogy elszigeteljen a többiektöl fizikailag , mert ha nem találkoznak fizikailag akkor hiába is csinálnak valamit virtuálisan ami esetleg amolyan felkelés féle lenne csak simán cenzurálják vagy lekapcsolják a szervert és mibvel senkit nem fog ismerni senki fizikailag igy nem tudják majd folytatni a valos világban nem lesz meg hozzá a megfelelo tömeg egy helyen, hogy bármit is elérjenek vele. igy megvalosul, hogy csak az lesz amit a nagy cégek akarnak,
    Mivel majd mindent csak ezen keresztül lehet majd elintézni, akit ilyen modon szankcionálnak elveszt mindent mivel mindene digitálisan akár virtuálisan lesz csak.