• Sequoyah
    #6
    Pontosan! Megiscsak erti valaki:)

    Ne azt tolja elem amirol valaki azt gondolja hogy nekem tetszeni fog.
    - Klikkszamra epiteni az algoritmust az egy nagy pozitiv visszacsatolas. A szelsoseges posztok hajlamosak tobb klikket kapni, es a pozitiv visszacsatolas miatt ezek ARANYTALANUL nagy nezettseget kapnak, minden mas pedig eltunik a sullyesztobe.
    - Ehhez hozzaadodik hogy buborekba zarnak teged. Mihelyst az algoritmus rajon hogy milyen politikai nezeteid vannak, onnantol a kapcsolodo posztokat fogja neked promotalni, es el vagy zarva minden mas nezoponttol. Tele van a Facebook emberekkel akik a legnagyobb baromsagot is igazsagkent fogadjak el, csak mert az ismeroseik es Facebook faluk kozel 100%-a egyetert vele. Es ha mindenki egyetert vele, miert ne lenne igaz? Es ekkor tortenik az, hogy a laposfold-hivo elojon a pincejebol a valo vilagba, es meglepodik hogy ott kint nem mindenki tudja az "igazsagot".

    De persze a te javaslatod eredmenye az lenne, hogy az emberek kevesebb idot toltenenek Facebookon. Persze ez MINDENKINEK jobb lenne, kiveve a Fb reszvenyeseinek es Mark Zuckebergnek...

    Ne feledjuk el, hogy a Facebookon mi nem a felhasznalok vagyunk, hanem a termekek. Es Zuckeberg pontosan ugy is kezel minket.