• Relixo
    #2
    "Az új üzem építése 2022-ben kezdődhet el és 2024-ig fog tartani."
    Ahha, oké... ezzel akkor már most elkéstek! :D
    A sok állítólag igen okos tudós/elemző/multi cég stb. nem látta ezt előre ? Hagyjuk már... ez egy újabb kifogás amivel megint jó sokan zsebre raknak súlyos milliárdokat dollárban. Ez egy jól kitalált és előre meghatározott terv része, ahogy a mostani chip hiányként emlegetett nevetséges helyzet is.

    Mivel a gpu hiánynál már évről-évre a kripto pénzek megjelenése óta(ami szintén nem ma volt!) ez megmutatkozott már ki az a hülye aki elhiszi,hogy erre senki nem gondolt?! Gamerként már látom kb 8 éve ,hogy minden fórumon ezért sírtak,hogy csináljanak többet, gyártsanak többet és akkor nem lenne ez a hullámvasút az árban, pedig akkor még csak a gpu-kat fenyegette ez a helyzet. Jól látható volt már akkor ,hogy ez tovább terjed minden szektorra.
    Úgyhogy azt a felső 1%-t kéne elővenni azt kirángatni az utcára akik ezt kivitelezték és most röhögnek a markukba. Elon Musk se véletlen meg hobbiból rángatja a bitcoin értékét a piacon és ez csak egy példa... Undorító kapzsiság van emögött is mint minden mögött semmi más.