• Tetsuo
    #28
    Az a baj, hogy a sületlen hablatyolásoddal lovat adsz az ez és efféle véglények alá, az áldozatokba pedig belerúgsz. Természetesen addig leszel a szabadosság és a rendmentes világ propaganda-szócsöve, amíg nem egy hozzátartozóddal történik hasonló. Azután nem szónokolsz a fellegvárból, átlagember valóságától távol és nem fogod "megérteni" az elkövetőt, hanem szeretnéd, hogy rend legyen - mint minden normális ember. Nem hagyod nyitva a kerítésedet meg az autódat és remélsz egy jól működő rendőrséget, hivatali védelmet.
    Béke, egymás segítése és szellemi fejlődés csak abban az esetben lehetséges, ha rend van, amit viszont szabályokkal lehet tartani. A drogos hippik, zsidó felforgatók, zavarosban halászók, az életből kiábrándult anarchisták és a divatliberálisok lázadásának békevággyá becsomagolása éppen a béke elleni tett.
    A világ azért halad az összeomlás felé és azért csökken mininkább az emberi minőség, mert egyre több ember áll a káosz oldalára.

    Az eddigieket a logikára alapoztam, amit saját élettapasztalatom alátámaszt. A dogmákat magam léptem át azzal, hogy a fősodor által nem elfogadott véleményeket is meghallgattam, utánajártam adott eseményeknek más-más nézőpontból - olyanból, ami számodra követendő és olyanból is, ami számodra tabu.