• Agyturbinikusz
    #27
    Látom nem érted, pont azért vagyunk emberek mert képesek lennénk egy másik ember szemszögéből is látni a világot, és képesek vagyunk másként viselkedni.
    Aki megöl egy másik embert az elmebeteg egy bizonyos szinten, vagyis Te törvényesen elmebetegnek nyilvanitod az egész társadalmat, mert más halálára ácsingózik.
    Az igazságosság, mint fogalom Mindenkinél mást jelent, nálam azt, hogy egy gyilkos nem lehet ép elméjű, ergo ezért nem is lehet ilyen formán megbüntetni.
    Csak Te ezt nem érted, mert neked le van írva, és nem tudsz tőle elszakadni.

    Ha arra gondolsz nincs egy önálló gondolatom sem, akkor eleve olvasd el az aláírásom, Saját gondolat, másik fórumon ahonnan kitettek téged, ott ki van egeszitve egy másik Teljesen saját gondolattal.
    Amit írok, azt saját tapasztalata logika alapján rakom össze, nem azért mert valaki azt mondta.
    Ellentétben veled, én igen fiatalon már szembefordultam Minden rendszerrel és azok dogmáival, és megpróbálom keret nélkül értelmezni a világot.

    Neked marad a düh, az ítélkezés és megtorlás, nekem marad a megértés, és a szomorúság látni ezt a fundamentalista eszetlen ámokfutást.

    Remélem hamarosan kipusztul az emberiség, mert sajnos az a gondolkodás mód nagyon sok szenvedést okozott már a múltban is, jövőbe bele sem merek gondolni.