• wraithLord
    #4
    Ha rákeresek, biztos lesz olyan találat... és az ellenkezője is.
    Az internet ilyen, összevissza írnak mindent mindenről (a Passmarkról is), és mindenki megtalálja a saját buborékának megfelelő álláspontot.
    Az egyetlen dolog, ami nem tűnik elfogult, részrehajló véleménynek, és rendszeresen "felrónak" a UserBenchmarknak több fórumon és oldalon is, hogy elsősorban gaming benchmark, és ha bármi mást csinálsz, nem megbízható...
    ...Más pedig erre azt mondja, hogy megbízható munkaállomások terén is... Na bumm. Megint marad az, ami általában szokott: saját tapasztalatra hagyatkozás, illetve egynél több benchmark oldal meglátogatása.

    Semmi nem utal arra, hogy a UserBenchmark jobb vagy rosszabb lenne, mint a Passmark vagy akármi más, csak esetleg másra fókuszálnak a tesztek. De mivel az RX 6900 XT gamer kártya, ezért annyira nem lő mellé az ember talán, ha UserBenchmarkkal teszteli.

    (Disclaimer: Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nekem van igazam, hanem, hogy a UserBenchmark úgy tűnik, kb. ugyanolyan releváns, mint a Passmark, kellene még pár benchmark program eredménye, hogy el lehessen dönteni, mi is lehet a valós helyzet, aka melyik kártya erősebb egy jólmegtermettebb lepkefinggal a másiknál. Nekem mindegy, hogy a UserBenchmark jó-e vagy nem jó, mindezt csak megjegyeztem a "fairség" jegyében... :D)