• Szefmester
    #15
    Csatlakozz a Kerbal Space Program fb csoporthoz (nemzetközi csapat).Akadnak magyarok is, és olyan emberkék akik a rutinosaknak is megdöbbentő dolgokat csinálnak.
    Szívesen fogunk segíteni, mod ötleteket adni.

    Nekem a kerbalos Mun landing volt a csúcs eddig, de csak mert live support modot is használok, és az nem csak extra teher, de extra odafigyelést is igényel... :) A dokkoláson kívül amúgy minden simán megy nekem, csak nem a leghatékonyabban. A rakétáim majdhogynem 100%-ban visszatérnek. Nem robban és csapódik be semmi. Max nem a kilövőállás közelében landol.

    Cikkhez: A tömegközéppontot mint írták meglepően könnyű megtalálni az űrben. Ott vannak a manőverező rakéták. Adott erővel megforgatják adott irányokba és megnézik mennyit fordult el erre vagy arra ahhoz képest ami az ismert. Gyakorlatilag a 6. fúvókaindítás után nem csak ismert a tömegközéppont, de a megfelelő irányba is néz a jármű.

    A debunking videókat egy átlagosnál kicsit jobb ismeretekkel rendelkező egyén is vidáman meg tudja cáfolni, sőt a legtöbbet akár általános iskolában tanított módszerekkel, mérésekkel.
    Pl az ÖSSZES laposföldes elméletet meg tudná cáfolni egy jó tanuló 8. osztályos. Egy érettségiző meg reggelire eszi meg őket.