• Relixo
    #1
    Hagyjuk már.... újabb PR fogás!
    Az a hülye aki még elhiszi ezt és bekajálja. Rohadtul nem érdekli őket ki és miért veszi a kártyájukat, csilliós összegekért azonnal talicskázzák a bányászokhoz a futószallagról ahogy legördültek.-ez tény- A 3080 Ti is meglátjátok pár napon belül már a bányászok fogják adni a híreket róla videokba,hogy milyen a hash rate, holott boltba még kapni se lehet. Lásd 3060Ti és sima 3060 esetében is így volt már.

    Ezek a limitek meg nevetséges parasztvakítások, látható volt mit műveltek és szerencsétlenkedtek össze a 3060 kártya esetében. Először full korlátról ugattak aztán félig korlátozás lett az is csak szoftveresen majd utána "véletlen" kikerült egy olyan driver a saját cégüktől amiben totál fel is oldották az egész korlátozásos mókát.

    Ngreedia jól láthatóan szemen köpte az átlag ember vásárlókat és csak a bányászokra álltak rá mind kiszolgálás mind tervezés tekintetében. Nekik mint multi cégnek lényeg a minél gyorsabb haszon szerzés és gazdagodás. Sz*rnak rá a többire csak tudnám mit erőlködnek mindig újabb és újabb koholmányokkal amiket még ők maguk se hisznek el. :D
    Utoljára szerkesztette: Relixo, 2021.04.19. 12:01:43