• repvez
    #6
    nem egybol a szélsőségeket kell nézni, hanem azt , hogy az esetek 90%ban megfelelő ugyan az a kábel és foglalat az eszközök töltésére.
    powerbank, teefon, okosora, fülhallgató stb.
    Meg a xiaominak is van már olyn telefonja amit lehet 100 vagy 120w-al tölteni , de nem hallottam, hogy olyan nagyon drága kábel kellene hozzá.
    DE ha meg megveszel egy laptopot amihez ilyen egységes kábel lesz , akkor onnantol már mindegy , hogy melyikbe dugod bele, mert birni fogja a kisebbet.
    itt nem azt , mondják, hogy innentol már nem kell kábelt addniuk az eszközeikhez, hanem azt, hogy egységes legyen, egy Iphone-t ugyan ugy lehessen azzal a töltövel tölteni és kábellel mint egy androidost.
    Ha valaki utazik akkor lényegesen egyszerübb egy töltöt és kábelt vinnie az összes eszközéhez, mint mindegyikhez külön külön tipust.
    Arrol nem is beszélve, hogy onnantol fogva egyszerübb lesz találni olyan helyet és olyan személyt akitől kölcsön lehet kérni .
    Meg mivel az USB-C szabvány 100w fölött is képes tölteni igy akár a monitor kábelét is le lehetne váltani vele

    A gyorsatöltönél is ugyan ez a szitu, mert hiába van mondjuk a kocsidba csorstöltö vezetékmentesen ,ha nem kompatibilis a telefonoddal igy ugyan ugy kábelezhetsz.
    Meg ha lecseréled a készüléket akkor cserélheted a töltöt is vele.

    én nagyon remélem, hogy ez a szabályozás sikeres lesz és a jovoben tényleg egy tipust kell csak használni.