• Omega
    #79
    Ha még a játék is érdekel itt valakit, azzal kapcsolatban osztanám meg a véleményemet. Most úgy a közepén túl tarthatok a sztoriban a feltevéseim szerint. A játékkal kapcsoltban az a véleményem, hogy az éremnek két oldala van.
    A világ, a hangulat, a küldetések átlagon felülien jók, ha az a kérdés, hogy az árát megérte-e a játék, akkor egyértelműen igen a válaszom, ez semmiképpen sem egy felemás GTA klón. Ha a játékélményt tekintem a legfontosabb szempontnak ez a játék jobb mint a címek 90%-a. Az a helyzet, hogy én ezért a felső 10%-ért foglalkozok játékokkal. Lehet, hogy más játékokban kevesebb a hiba, de ha azoknak nem érdekel a tartalma, akkor soha el sem indítom azokat.
    Az érem másik oldala, hogy a konkrét megvalósításba valóban hibák csúsztak, ezt a megjelenést nyugodtan halaszthatták volna jövő karácsonyig, és akkor talán sikerült volna befejezniük a fejlesztést is a fejlesztőknek. A bugokat és a kimaradt kötelező featureokat (pl. nem implementált NPC viselkedés, stb...) nem részletezem van belőle bőven, elég megnézni a patchokhoz tartozó megjegyzéseket.
    Az biztos, hogy a cdprojekt red-nél (így kisbetűvel) felsővezetési problémák vannak.

    Utoljára szerkesztette: Omega, 2020.12.24. 19:48:47