• TokraFan
    #8
    "Egyrészt ha valaki ufós hülyeségeket akar nézni, az az ő dolga."

    Nem egészen, mert amint láthatod pl. az 5G tornyok rongálása kapcsán, a valótlan butaságok terjesztésének már kézzel fogható romboló hatása van.

    "Másrészt a youtube nem ezeket írtja hanem azt ami az aktuális balos politikai narratívákkal szembe megy."

    Jól hangzik ez a _kijelentés_, csak mivel bizonyítod? Vannak konkrét, hiteles, tényszerű adataid arról, hogy a törölt videók jeletős %-ka az "aktuális balos politikai narratívákkal szembe ment"?? Jelezném, hogy a saját magad által tapasztalt törlések nem bizonyítják ezt, mert minimál mintákon alapul. Ugye a cikk szerint is 11millió videót töröltek idén, tehát könnyű belátni, hogy nem nyújt erre reális és hiteles rálátást a saját, néhány tucat videóból álló tapasztalatunk.

    "Az nem tudományos kérdés, hogy be lehet e záratni valakit bármilyen okkal, hanem erkölcsi és polgárjogi kérdés."

    Ha valaki azt állítja nincs Covid és nyilvánosan arra buzdít, ne hordj maszkot és ne tartsd be a biztonsági intézkedéseket, az mások egészségét, sőt, jelen esetben életét is veszélyezteti. Mivel a Covid létezése (tudományosan is ezerszer igazolt) tény, az ilyen tartalmak blokkolása nem erkölcsi, hanem szakmai kérdés. Ha Te nem akarsz maszkot hordani, akkor nem érted miért van rá szükség (segítek: nem csak magad miatt mert az valóban csak rád tartozik, ha a hülyeséged miatt esetleg meghalsz, mások miatt viszont nagyon fontos, mert ha Te fertőző vagy és nem hordod a maszkot, akkor szóród szét a kórt amibe már mások is belehalhatnak). Arról nem lehet és nem is kell párbeszédet folytatni, hogy szabad-e másokat halálos veszélynek kitenni!

    "Igen mert valószínűleg kikezdték valamelyik marxista szavazótábort. Pl keresztényeket lehet ekézni, de a muszlimokat nem."

    Ismét egy érzelemből tett kijelentés, ami mögé a hiteden kívül semmilyen tényszerű bizonyítékot nem tudsz felmutatni. Pontosan ez az a magatartás, ami ellen küzdeni kell! Nem az eltérő véleménnyel van a baj, hanem azzal, hogy elképzelt, bizonyítatlan _állításokat_ foglamaznak meg emberek, aztán addig mondogatják maguknak, míg végül már tényként kezelik. Klasszikus vallásos "gondolkodás" egyébként...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.09.28. 17:11:05