• Blage7
    #11
    El is hiszem, lerí Önről hogy egy művelt, nagy tudású főszerkesztő, azért jön nyálazni elmeroggyant módra egy videojátékos hír alá, Én személy szerint szabadidőmben a fogtündérnek szoktam besegíteni. Érdekes egyébként hogy az eddigi agymenéseiben Önön kívül mindenkit egy tudatlan, agymosott birkának titulál, de azért rám mutogat hogy én akarom másokra ráerőltetni a felsőbbrendűségemet. Úgy tűnik az irónia fogalmát nem tanulta meg a drága főszerkesztő úr. :)
    De ha már ennyire jól informált és remek kapcsolatokkal rendelkezik, akkor bizonyára azt is tudja, hogy ez a "nem nyerhet a film Oscar-t, ha nincsenek benne feketék", ebben a formában egyáltalán nem igaz. Ahhoz hogy egy alkotás indulhasson a Legjobb Film kategóriában, az alábbi 4 kitétel közül kettőnek kell megfelelnie:

    - pozitív nézői visszajelzések
    - diverzitás megfelelő reprezentálása az alkotással kapcsolatban (ez akár jelenthet marketing vagy technikai háttérmunkát)
    - kreatív vezetés és csapatmunka
    - alkotás hatása az iparra

    Ha mondjuk az első és az utolsó kritériumnak megfelel a film, akkor már lehet nevezni, attól függetlenül hogy hány fekete, ázsiai, latino, meleg, transznemű, kiskutya farka látható az alkotásban. De nyilván ez is egy titkos újságírói praktika amiről én nem tudok, hogy csak azokat emeljük ki a tények közül ami a saját mondandónkat alátámasztja, a többi felett pedig jótékonyan szemet hunyunk. Illetve gondolom az is egy főszerkesztői húzás, hogy bőszen eltávolítjuk azokat az előző hozzászólásainkat egy fórumon, amiket egy csuklómozdulattal a földbe döngöltek, mert hát ez elég rossz fényt vetne egy khm... "25 éve profi újságíróra". De látom a kultúrmarxistázás az megy, újabb professzionális újságírói megközelítés, ha már érdemben nem tud mit hozzátenni a társalgáshoz, akkor csak simán próbáljon meg további sértéseket a vitapartner fejéhez vágni. Jól sejtem, hogy Ön is az "én vagyok a hangosabb, nekem van igazam" vitamódszer híve? Illetve még egy csipet a jól bevált "saját gondolatok révén dobjunk be pár ismert nevet, esetleg egy fél oldalas szöveget amit másoktól idézünk, meg soroljunk fel mindenféle mainstream média neveket" fűszerekből, és kész is van a tökéletes önfelszopás receptje, amitől baromi intelligensnek és mindenki fölött állónak érezhetjük magunkat.
    Na, drága főszerkesztő úr, vissza is engedem önt a Buci Maci irodaházába, hadd kacagjon tovább a többi ápolttal, örülök hogy ilyen kellemes perceket sikerült szereznem önöknek, bár úgy látom nem olyan nagy a hírforgalom maguknál, ha ennyi idejük van egy ismeretlen ember hozzászólásain rágódni az internet nagy világában. Még egy jó tanács, egy pár napja beléptünk már az őszbe, innentől kezdve csak egyre hidegebb lesz, úgyhogy szóljon az ápolóknak hogy adjanak egy extra kényszerzubbonyt, meg ne fázzon.
    Várom sziporkázó válaszát!
    Utoljára szerkesztette: Blage7, 2020.09.29. 16:48:30