• Palinko
    #8
    Ugyan már, minden választásba belenyúlnak, amerikában a halottak is szoktak szavazni. Olyan választási rendszer ahol még igazolványt sem nagyon kell mutatni. Szerinted ha átmennél akármelyik környező országba ott le tudnál szavazni? Mert ott kb ez van, hogy az illegálisan ott tartózkodók is simán szavaznak és tényleg azt képzeljük hogy egy levél szavazáson nem csalnának ahol ilyesmik előfordultak már bizonyíthatóan? Egyszerűen az van hogy a média demokrata párti, szinte mind beírod a googleba nyilván nem kaphatsz más cikkeket csak amik bizonygatják hogy jaj hát nem lenne csalás. Miért ilyen fontos a demokrata párti médiának ezt tolni? Tényleg annyira naivak vagyunk hogy el is hisszük ezt?

    https://www.foxnews.com/politics/nevadas-vote-by-mail-primary-fraud-concerns

    https://www.thegatewaypundit.com/2020/05/fraud-oregon-non-citizen-steps-forward-tells-oregon-automatically-registered-vote-via-motor-voter-bill-vote-mail-video/?utm_source=Twitter&utm_campaign=websitesharingbuttons

    Ott is reformálni kéne a választási rendszert, olyan doksival lehetne csak szavazni amihez állampolgárság kell, szavazni meg személyesen vagy hivatalos személy által mozgóurna, indokolt esetben és kész.