• wraithLord
    #17
    Hát most végül is ez az egész zombi téma egy hülyeség. Egy emberi test sérült szervrendszerekkel nem mászkál, hanem fekszik, mint egy rakás csont meg hús.
    Ezek meg nemhogy sérültek, hanem szanaszét vannak rohadva meg lyuggatva-szaggatva.

    Ahhoz, hogy egy "zombi" tudjon mozogni, minden szervrendszerének tökéletesen intaktnak kell lennie. Max. úgy lehet zombi, hogy az agy tudatért felelős része ki van iktatva, és egy valamilyen parazita valamilyen céllal el akar jutni a testtel valahova, vagy pl. minél több másik emberi testet akar megfertőzni vele.

    Ez a TWD meg általában a zombi filmek kb. olyanok, hogy a lyukas lufi ahelyett, hogy leeresztve a földön heverne, nem ereszt le, és az ép lufikat lyuggatja ki... :D
    És ez nem is csak egy sántító analógia. Ha egy embernek elég nagy léket kap a keringési rendszere, nem fog működni semmilyen más szervrendszere sem, nem fog az nekiállni mászkálni.

    És minek kell a zombikat fejbelőni? Ilyen oszlottsági állapotban, amilyenben ezek vannak, az agyuk már régen elrohadt. (Ha nem vesszük azt figyelembe, hogy az agynak tápanyag és oxigén kell a működéshez, és egy szétrohadt, szétlyugatott szervezet ezeket nem tudja biztosítani neki, tehát ha elrohadt már, ha nem, akkor sem működik.

    Bocs a hosszú okfejtésért, csak úgy eszembe jutott a realitásról. :D