• NEXUS6
    #6
    Csatlakozom a #4 előttem szólóhoz. Metacritic pl nem tudom honnan vette a 85-ös filmkritikai észrevételeket, amiből 1 sem negatív, amikor a TLJ-vel kapcsolatban magam részéről elég sok negatív kritikákat olvastam, láttam. Mondjuk én jobbára csak magyar vloggereket nézek, de mint tudjuk azok nem számítanak. ;) Port.hu 61%, nem tűnik túl combosnak, a metacriticen a nézői tetszésindex 4.4/10.
    Rottenen detto ez a szitu: Kritika 91%, nézői tetszésindex viszont 43 %, mint írtad nem tudjuk mit fed? Csak egy ötlet: talán nem tetszett rengeteg embernek? :O

    Szal jogos a felvetésed, de nem gondolom, hogy csak nekem lehet igazam, nyilván szubjektivitásra ad lehetőséget, hogy az ember a hozzá hasonló véleményeket keresi a neten is. Ahogy az esetedben is ez tűnik ki.
    De nyugodtan leírhatod, ha az enyémtől eltérő állásponton vagy, nem fogok megsértődni. A szarkasztikus kivetítéseidet, viszont ha kérlek tartogasd olyanoknak, akik erre vevők. Ha megnézed én a filmre, a cikkre tettem negatív észrevételeket és nem azokra, akiknek ez még is tetszett, ezért nem kérek elnézést, ha még is besértődtél.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2019.12.21. 19:52:51