• mrzed001
    #18
    Mai hír (na nem a liberálsajtóban, az mélyen hallgat ilyen esetekről, indexen nem fogsz róla cikket találni ... kivéve ha Finnországban történik ugyebár, mert akkor címlapon):

    "
    A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt négy fiatalkorú férfi ellen csoportosan elkövetett rablás bűntette, rablás bűntette és csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt.
    A vádlottak egy osztályba jártak az egyik miskolci középiskolában a szintén fiatalkorú sértettel.
    2017. január hónaptól október hónapig terjedő időszakban a vádlottak közül hárman az óraközi szünetekben külön-külön – más alkalmakkor mindhárman együtt – napi, heti rendszerességgel test szerte ütlegelve megverték a sértettet.
    Szeptember vagy október hónapban egyikük szintén egy óraközi szünetben az iskola tantarmében bokszolni hívta ki a sértettet, és ennek során ököllel ütlegelte.
    Az egyik vádlott hol napi, hol pedig heti gyakorisággal élelmiszert, zsebpénzt, cigarettát vett el a sértettől úgy, hogy ezek átadását követelte tőle, majd, miután megütötte, a táskájából azokat magához vette.
    Szeptember hónapban a három vádlott közül a tanteremben szintén egy óraközi szünetben az egyik ráparancsolt a sértettre, hogy a rajta lévő márkás felsőjét adja át neki. A sértett erre nem volt hajlandó, ekkor két vádlott-társa lefogta a sértettet, míg ő lehúzta a 6500 Ft értékű pulóvert róla, amit elvittek.
    Hát persze hogy ez csak felfüggesztettet ér
    "

    És linkelni tudom az egyik cikket, amikor az így fizikailag TERRORIZÁLT gyerek nem bírta tovább, és öngyilkos lett. Egyetlen bűne az volt, hogy okos volt és jó tanuló. Lehetett volna a következő Einstein vagy Neumann János is, de nem hagyták neki. A tanárok tehetetlenek, vagy éppen félnek és sz-rnak rá.

    Magyarország, 21. század, a tudás alapú társadalom "hajnala".

    És itt vissza is lehet kanyarodni Obamához, hogy miért nem az elit egyetemi oktatási színvonal az elsődleges probléma, hanem az oktatás kezdete az általános iskola (itt is, ott is).