• wraithLord
    #2
    Szerintem a legkeményvonalasabb rajongók inkább belátták, hogy ez már nem nekik készül, és nem is erőlködnek azon, hogy elmenjenek moziba.

    Persze attól függ, mit értünk legkeményvonalasabbon. Van olyan is, hogy valaki annyira keményvonalas, hogy leszarja, mit lát, a lényeg, hogy berántsa a részben John Williams által megteremtett Star Wars hangulat.

    Mondjuk ha a Disney is úgy gondolná, hogy ez már nem a régi rajongóknak való, akkor nem nyomatná agyba-főbe az ősrégi Star Wars kliséket, amik a több mint 40 év alatt már annak is a könyökén jönnek ki, aki zsigerből ki nem állhatja a Star Warst, és nem is látta. Persze az SW klisék rókabőréről lehúzott rókabőrnek kettős a megítélése (és itt vissza is kanyarodunk az előbbiekre). Az egyik azt mondja, hogy a világ legcsodálatosabb homage-e az eredeti trilógiához, valaki meg csak annyit mond rá, hogy jajj ne már megint... ezek nem is akarnak innoválni semmit az SW-n...

    Én azt mondom, a Star Wars szóljon inkább a fiataloknak, én igérem, így se, úgy se fogom nézni. Újítson (pozitív értelemben), és próbálja meg továbbfejleszteni a SW klisékészletet, ne pedig elcsépelje mégjobban.