• Nos
    #11
    "Álomvilágban élsz, ha azt hiszed, hogy az EU politikusok bármivel is becsületesebbek, vagy jobbat akarnak, mint a magyar politikusok."

    Mondj még egy olyan országot, ahol a miniszterelnök haverja a kormányzás alatt csóriból a leggazdagabb lett, mondj még egy országot, ahol a miniszterelnök háza mellé stadiont építettek, mondj még egy országot, ahol úgy árusítja a letelepedési kötvényt, hogy annál még hitelt is olcsóbban vehetett volna fel, mondj még egy országot, ahol a közmédiában ilyen durván félrebeszélnek, mondj még egy országot, ahol különbíróságot akarnak létrehozni, hogy a szennyes ügyeiket elkenjék (jó, a lengyeleket kivéve). Mondj még egy országot, ahol az ügyészség egyik fő feladata, hogy leplezze, vagy csak félresöpörje a haverok, vejek, rokonok törvénytelen vagyonszerzését és csalásait. Te is tudod, hogy ezt a sort még jó darabig lehetne folytatni.

    Nyilván hülyeség az mondani, hogy a többi tagálamban nincs jópár csak a saját hatalmát, vagyonát szem előtt tartó politikus, de azért olyan jellegű maffiaállam, amit összeszavaztunk magunknak jelenleg nincs Európában.