• NEXUS6
    #49
    Végül csak berendeltem egy 46-os Samut. :) Az elvileg bírja a 4-5 napot, kis utánajárással (kb 5 perc) a hivatalos ár alatt bőven lehet hozzájutni, online boltokban.

    Az Apple pöcörgetős gombjához képest nálam a Samu tekerentyűs megoldása jobban teccik, az egésznek jobban óra fílingje van összességében. De ízlések és pofonok.

    A Huawei is teccett ugyan, hogy pl. sokáig bírja, cserében nagyon kis teljesítményű a hw, ami benne van. A tesztek szerint szépen gyorsulgatott a frissítésekkel, de az első rendszer sw még nagyon akadozott, az üzletben is idegesítően laggolt, amikor próbálgattam. A Xiaomi ár érték arányban nagyon bejött volna (a Stratos), a kijelző szerintem a legjobban eltalált, nem kell háttérvilágítás, a háttérfény biztosítja az LCD láthatóságát. De hw/sw tekintetében ez is elég harmatos, nem tűnik nagyon bővíthetőnek, testre szabhatónak.

    Az Apple kockakialakítása nekem nem is teccik, meg hát nincs ájfonom, meg annyi pénzt sem akarok rákölteni (2X annyit, mint amennyibe a Samu kerül). Szal maradt a 46-os galaxy.