• Fefy
    #1
    Javítsatok ki, ha tévednék, de Trumpli mégis mit képzel magáról? Sem az Ericsson, sem pedig a Nokia nem USA cégek. Előbbi svéd, utóbbi meg finn, szóval én nagy ívben tennék ennek a kreténnek minden hülyeségére. A végén majd nem marad senki, aki a nagy USA-ba szállítson 5G-t és kb ezer évvel lemaradnak majd a világ többi részétől. De lássuk csak a jelenlegi top 5G gyártókat (kliens és bázisállomás is):

    HPE, Intel, Huawei, Ericsson, Nokia, Qualcomm. Ebből a listából az Intelt és a HPE-t le is húzhatjuk, mivel van 5G megoldásuk, de nem ez a fő profiljuk. Akiknek konkrét 5G mobil bázisállomásaik is vannak, azok az Ericsson, Nokia és Huawei. A többiek szinte csak kliens oldali megoldásokat tudnak felmutatni. Szóval globálisan a 3 legnagyobb báziállomás gyártót elkezdte az USA b..tatni. Nem tűnik nagyon átgondolt lépésnek... Majd beint mindenki Trumplinak és maradnak 5G nélkül.

    Szerk (a hírhez még): A Nokia, Ericsson páros mióta nem meghatározó a piacon? Telefonokat nem gyártanak, de mobil hálózati eszközöket igen. Az anyaországokban szinte mindkettő egyeduralkodó, de a világon máshol is szeretik őket alkalmazni a Huawei után.
    Utoljára szerkesztette: Fefy, 2019.06.26. 09:36:37