• defiant9
    #22
    "médiabirodalom és kultúrközpontok cenzúrája nem számít"
    Konkrétan mi az amit cenzúráztak? Egyébként az adott média hozhat olyan döntést hogy bizonyos tartalmakat nem közöl. Ahogy a kuruc.info is egy zárt ideológia mentén publikál tartalmat. A youtube hozhat olyan policy-t hogy globál nem engedi a gyűlöletbeszédet, ha ez nem tetszik akkor használj mást, ellenben az amerikai állam nem fog fellépni veled szemben, szemben Oroszországgal vagy Kínával. Az hogy a kurucz egy realtíve marginális site amiatt van mert ilyen szélsőséges tartalmakat közöl.

    "A kurucot pedig a csúnya "jobboldali" Fidesz akarta bezáratni, amit bizonyára egy balliberális kormány szabadon engedne működni hazánkban is - igaz?"
    Nem igaz. Nagyon helyesen másnak sem tetszik hogy mondjuk holokauszt tagadó cikket jelentet meg, ez ui. nálunk törvénytelen.

    "amerikai zsidók rábólintásával lehetne megtenni."
    És miért nem tüntetik már el, meg is kértük hivatalosan? Jah, az a fránya szólásszabadság már megint. De persze erre is tudtál gyártani egy összeesküvés elméletet.

    "Ugyanez a folyamat tart ma is, demokrácia, liberalizmus stb. köntösökbe bújtatva."
    Na mesélj, milyen háborúra hergelnek a liberálisok?
    Hergelés a kurucz.info-n van, ti vagytok akik ellenséget kreáltok mindenkiből aki 'más'. Lényegi különbség hogy a liberális toleráns a mássággal szemben. Kérdés hogy miért nem tudjátok abbahagyni más csoportok ellen az uszítást? Mi maradna ebből a kuruczos ideológiádból ha kivennénk minden ilyen elemet? Ellenségképek(zsidó, cigány, meleg, libsi. migráns) nélkül kb. kiürülne az egész site(talán a korrupció maradna témának, ameddig más van hatalmon), ez azért elég sokat elmond a gyűlölködésre építő ideológiai alapról.