• defiant9
    #20
    "Tehát visszatérve az előzőkhöz, éppen én mutattam rá arra, hogy a kurucot engedik Ámerikában"
    Ezt írtad:
    "Az egy érdekes dolog, hogy a kuruc szerverei pedig az Egyesült Államokban vannak - állítólag. Szerintem ha tényelg ott vannak, akkor nem lehet annyira szabad a kuruc sem."

    Állítólag, ha, tényleg, szerintem. Erős a feltétles mód. Egyébként tényleg ott vannak, tehát ezzel éppen nem sikerült alátámasztanod a liberális terror "tényét". Sőt, öngólt rúgtál vele, mert éppen az egyik leginkább liberális városból tudtok a kurucz-on, zsidózni, cigányozni, buzizni, stb. Ameddig nem ír olyat hogy holnap menjünk el GyöngyösXXX -re megverni pár kisebbségit addig maradhat is. Ez az amerikai szólásszabadság intézménye.
    Adott a kérdés hogy az orosz szerveren szabadon lehetne-e Putyin-t bírálni, vagy a kínai szerveren szabadon lehetne a Tibetezni vagy szabadságjogokat követelni. A választ vélhetően mindenki meg tudja magának adni.
    Másba már nem tudtál menekülni minthogy OK, most szabadság van, de már biztos dolgozik rajta globális liberális diktatúra hogy lebontsa. Ez már tényleg a LoL szintje. Ahogy mondtam kognitív disszonancia iskolapéldája amit művelsz.