• kvp
    #4
    "MC-ben azt az érintő panelt ami van már most pár helyen inkább kerülném."

    Ezert van szinte minden nem hajlektalan embernek okostelefonja. Akinek meg nincs, az jellemzoen amugy se tudna hasznalni a kijelzot, ezert inkabb szoban fog rendelni, mar amig van kinel.

    A fent emlitett technologia egyebkent nem errol szol, hanem arrol, hogy szoftver javasolja a menu osszeallitasokat es az akciokat, hogy maximalizalni tudjak az eladasokat. Ha nyaron sut a nap es meleg van, fagyi akcio, de ha kozben beborul es jegeso hullik le valahol, akkor meg a meleg teat nyomatjak. Mindezt automatikusan, akar boltonkent lebontva.

    ps: Az automatizalt gyorsetterem az ami mar egyszer letezett nallunk es nyugaton is, etelautomatakkal. Aztan rajottek, hogy olcsobb az emberi munkaerot megfizetni. Ez persze az emberi munkaero es a gepek aktualis ar/ertek aranyatol fugg, tehat ujra visszaterhetnek a regi etel automatak. Csak mar fejlettebb valtozatban, tehat nem nekunk kell mindegyik rekeszbol kivenni a kajat, hanem a rendeles alapjan egy a gep osszerakja egy talcara es penzbedobalas helyett elektronikusan tudjuk kifizetni. Mondjuk en a magam reszerol tamogatom, mert eleg sokat gyorsitana a gyorsettermek kiszolgalasi sebessegen.