• mrzed001
    #20
    Feltennék egy neked egy zavarba ejtő kérdést: ott voltál a TV székház "ostrománál" ? Nem ? Én sem. De gondolkodni azért képes vagy?
    Mert egy kis logikával, gondolkodva te is rá tudsz jönni jópár titokra, átverésre.
    Kezdjük talán ott, hogy mikor is kezdődött az a tüntetés? Napokkal korábban. Illetve aznap is dél körül gyülekezett a tömeg.
    Mikor is repült a molotov, gyújtva fel pár autót ? Késő este.

    Ugye te sem gondolod, hogy a reggel/napok óta ott tüntető emberek tartogatták a kabátjuk alatt estig azokat a molotovokat ?
    Hát persze, hogy nem. Büdös, veszélyes, elkapják vele lesittelik ... meg mint a színházi előadásban: ha előkerül egy fegyver, az hamarosan el is fog sülni.
    Tehát magad is beláthatod, hogy azok a molotovok max percekkel az eldobásuk előtt érkeztek.

    Mint azt tudjuk ott volt egy bank is a téren, amelynek külső felvételeit azonnal le is foglalta a rendőrség ... mármint én tudom, te nem (azaz te is 3 mp alatt ki kellett volna hogy találd, annyira egyértelmű).
    Tehát tegyük fel, ha pl az látszott a felvételeken, hogy megáll egy fekete luxusjármű, amiből kiszáll 4 kigyúrt csákó, majd a csomagtartóból a kabátjukba rejtenek valamit, majd pár perc múlva (miután már égnek a kocsik) visszatérnek és sietve hajtanak el ... akkor miért is a békés tüntetők voltak a gyújtogatók ?!??

    Ez kérlek a tipikus esete a titkosszolgálati módszerekkel "módosított" tüntetésnek. Azok ott csőcselék kellett, hogy legyen.
    Tehát kiküldték a felforgató osztagot/osztagokat, hogy legyen mit mutogatni, mekkora csőcselék is az.

    És itt jegyezném meg csendben, talán 2 éve volt hír, hogy Párizs egyre biztonságosabb, mert 10% kevesebb autót gyújtottak fel szilveszterkor ... azaz 1300 helyett csak 1100-at !
    Csak szilveszterkor !

    Szóval így már érted, miért ostobaság amit írtál? A hatalom el akarta érni, hogy a gondolkodni képtelen emberek a tüntetőket alapból csőcseléknek nyilvánítsa, és ne menjenek ki tüntetni semmi miatt se (mert ők nem akarnak csőcselék lenni, tisztességes emberek).
    Magyarán bec.ptad, öncenzúrázod magad, eldobtad a békés tüntetés jogát önmagadtól.
    Ennél többet egyetlen diktátor se kérhet karácsonyra :D