• molnibalage83
    #78
    Ehhez kepest te kizarolag az iPhonet fikazod vallasos elhivatottsaggal, akar jogos akar nem
    Semmilyen olyan telót nem vennék, ami jack nélküli.


    Akkor az az n eleg alacsony szam lehet... De egy mernok magatol is rajon hogy van erre lehetoseg, es nem kell kulon megmutatni neki...
    10+.


    2db akksi az miota komplikalt? Ha ez mar bonyolult neked akkor ajanlom ne is nezz az aksik melle hogy a proci es a kamera hogy nez ki mert szivrohamot kapsz...
    Es miert lenne szutyok? Milyen hatranyai vannak a kette bontott akksinak?

    Mert a szűk helyen több kapcsolódási pont, külön kell tölteni őket, olyan SW és HW kell, ami kettőt kezel, stb. Nem standard megoldás.

    5-10% az tobb mint 1 ora hasznalati ido, mint irtam az egy specifikacioversenyben donto lehet, es a napi hasznalatban is eszreveheto. Vert izzadnak 5-10% fejlodesert.
    De mint irtam (ezek szerint nem volt vilagos) az akksi-nyereseg az nem kizarolagos indok. Van tobb elonye az elhagyasanak, es ezek osszeadodnak. Aztan a piac eldonti majd hogy ezek az elonyok elegendoek-e hogy ellensulyozzak a hatranyt.

    Gratulálok. A hőmérséklet ingadozás többet jelent. Vagy esetleg szólhatnál a gyök2 usereknek, akiknek a nagy része életében nem állította még a fényerőt.

    En voltam aki a leghangosabban rohogott az AirPodon hogy mekkora baromsag. Aztan kaptam egyet ajandekba, es kiderult hogy marha jol hasznalhato. 40k-t mondjuk sosem adnek ki a sajat penzembol, de egyebkent mint termek teljesne jo. Heti kb 1x kell toltore dugnom, es igazabol egyszer sem aggodtam alacsony toltottseg miatt. Legalabb probald ki azt amit szidsz, mert ha ilyen tudatlanul szidod akkor csak hulyenek fognak nezni.
    Nem tudom mi az, de vicces, hogy egy termék jóságát azzal támasztod alá, hogy te nem adnák ki érte pénzt. Megalol.

    Csak hogy itt nem en vagyok az aki hulyenek nez teged amiert jac dugot akarsz. Forditva, te nezed hulyenek a tobbieket akik megvannak jol jack dugo nelkul...
    Szövegértelmezésből 0. Én azt mondtam, hogy soha nem vennék jack nélküli telót, amíg lehet. És a bibi, hogy a trend el fog tűnni. Ennyit írtam. Te ebből kihozod azt, hogy hülyének nézem. Nem hülyének nézem, hanem ostoba tervezési elvnek tekintem. Ennyi.

    Te fikazod folyamatosan a jack dugo nelkuli telefonokat, mig en egy rossz szot nem szoltam a jack-et megtarto telefonokra...
    Ez a rész meg abszolút óvódás.