• zetortraktor
    #4
    Igazából nem tudom, hogy csak vicc a komment, vagy tényleg együgyű.

    Nem láttad a filmet, szóval nem tudod, hogy jó-e, most egy random ember véleményére adsz, akit máskor, amikor a kedvenc filmedet húzza le, anyázol, hogy mekkora marha. Nem mondom, hogy nem szar a film, de egy vagy több kritikus véleménye nem feltétlenül egyezne a sajátoddal.

    De oké. Azt se feledd, hogy nem csak te létezel a világon. Menj el a YouTube-ra és olvass sok olyan véleményt, akiknek már a trailer is nagyon bejött. És szerintem meg fogsz lepődni, de több százezer ember megnézte a Robin Hoodot, mert érdekelte. És itt tényleg csak az a kérdés, hogy lesz-e akkora a tömeg, hogy sikerré tegyen valamit. Végülis csak annyi a kérdés, hogy 1 vagy 3 millióan akarják megnézni Amerikában. És, ha szerinted szar egy előzetes, akkor nem tudod rámondani, hogy ez most 1 vagy 3 millió nézős film. Csak azt, hogy szar.

    Ráadásul, és ez döbbent meg legjobb: te komolyan még nem láttad olyan filmnek a trailerjét, ami szar volt, és a film mégis siker lett?

    Végül: amikor te a trailert nézed, akkor már kész van a film. Sok olyan film van, aminél csak a vágás közben derül ki, hogy nagyon elment, és utána próbálnak megmenteni valahogy. Egy film forgatás közben tűnhet faszának, ha a végén nem tudják összerakni.