• kgpro
    #9
    Kedves Ostoros!
    Először tájékozódjál, mielőtt szétspricceled a dogmáidat.
    http://www.bioszep.hu/technologia.html
    Az okos kis megoldás ugyanazt csinálja, mint a nagyokos, baktériumokkal bontatja le a szennyvizet, mely nem okoz már környezeti terhelést... akár kétled, akár nem.
    A másik dogmád, hogy az emésztőgödrök nem okoznak köztisztasági, vagy egészségügyi problémákat, szintén csak a tájékozatlanságod szüleménye.
    Persze, ha az emésztő zárt rendszerű, vagyis nem szivárog ki belőle semmi, akkor igaz. Magyar "szabadalom" az emésztő falába falazott sörösüveg, melynek kiütik a fenekét az emésztő elkészülte után, és akkor már szivároghat át rajta minden. Sajnos a föld nem tartalmaz olyan baktérium törzseket, melyek a teljes lebontáshoz kell, ezért az ilyen emésztő környezetszennyező. Egyébként meg, ha valahol nincs csatorna, ezért emésztője van, mit ad el neki akkor az ipar?? ...purátort, mi?
    A harmadik szösszeneted megint csak badarság, mert abban az időben, amikor újságpapírt használtak, még ólombetűket "szedtek" és azzal készült a nyomat. Senki nem mondta, hogy aranyeret okoz, de újságokon levő ólom pedig elég egészségtelen, (ja, tudom, neked az sem).
    A mai nyomdatechnika persze már más, de ettől még nem barátságos a papír anyaga, de ha neked az jobb, ám legyen! ...mellesleg egy újság többe kerül, mint egy tekercs wc papír.