• Eriongtk
    #7
    Erdekes modon mindig ez a valasz - "de hisz opcionalis! Nem kotelezo!". Ha nem akarnanak belole penzt csinalni akokr nem tettek volna bele. Nagyon sokan jeleztek vissza, hogy miutan megvettek a boostot azutan sokkal jobban tetszett nekik a jatek, jobban elveztek.

    A mikrotranzakcio jelenlete kore epitettek az egesz egyensulyt. Ha valoban csak "nem vagy rakotelezve" akkor miert van benne? miert nem csak egy opcio, peldaul "XP szorzo" es mindenki beallitja, hogy 0.1 es 5 x rate kozul neki melyik tetszik.

    A jatek nem ingyenes, sot vannak nagyon draga kiadasai is, ennek ellenere benne vannak f2p elemek.
    Gyakorlatilag ezzel a ceg azt mondja, hogy "fizess, hogy kevesebb jatekot kapj, fizess, hogy atlepj dolgokat a jatekban"


    Regen miert voltak kepesek penz cheatet es egyeber berakni, mint jatek resze felar nelkul? Vicc. Ha a jatek ingyen lenne akkor meg azt mondanaom, hogy ok, megertem. de amikor alhangon 60 dollart fizetsz ki erte, es akkor erre meg rajonnek az... khm...opcionalis dolgok. Az a jatek amit MTXel csinalnak soha nem lesz annyira elvezheto alapban mintha annak meglete nelkul csinalnak.

    Ugyanez vonatkozik a kulonbozo shortcut dlckre. ha csak OPCIOT akarnak adni a jatekos kezebe, akkor miert nem kinaljak fel egy cheat menupont alatt?