• kvp
    #17
    "Fel akarják építeni az Egy Világ-Állam ot. ..és fel is fogják.
    A kérdés csak az.. hogy konszenzussal, vagy hódítással fog létre jönni."

    Nem egy, egyseges csoport van hanem tobb. Ezek egymassal sokszor ellentetes erdekuek. Mind kiderult van olyan csoport akik nem akarjak az emberiseget lecserelni es ellenzik az ez iranyu terveket, raadasul az emberek egyre inkabb tamogatjak is oket. Nem tudni mi az indok mogotte, lehet csak annyi, amennyi a zsido nepet most mar tobb mint 5000 eve eletben tartotta.

    A kerdes az, hogy melyik csoport tud felulkerekedni. Az egyik oldalon ott vannak a nagytokesek, akikkel most mar ellentetes az erdeke a sajat mernokeiknek. A masik oldalon ott vannak az ugyancsak nagytokesek, akik arra alapozzak a hatalmukat es a gazdasagi sikeruket, hogy az emberek szeretik oket. Tovabba ott van a harmadik fel, akik csak penzt akarnak keresni es nem erdekli oket a tavoi jovo, max. a sajat csaladjuk tulelese. A harom csoportbol az utobbi kettot joreszt leteben veszelyezteti barmilyen centralizalt, vilagkormany alapu rendszer, sot a minel tobb, minel szettagolttabb gazdasagi-politikai rendszerek elonyosek szamukra. Raadasul ugyebar az atlagos emberek, akiket mondjuk sehol nem kerdeznek nagyon meg ugyancsak onos erdekbol hagyomanyosan ezeket a csoportokat tamogatjak.

    Nem mondom, hogy nem lehet meglepni, hogy az ipart automatizaljuk, aztan egy automata hadsereggel kiirtjuk a civil lakossagot, de eleg sok ponton megbukhat a terv es eleg konnyen talalhatja magat egy ilyen terv kitalaloja a command prompt rossz oldalan. (mint a francia es orosz uralkodocsaladok) Ehhez eleg egy megfelelo erkolccsel rendelkezo vagy csak duhos mernok vagy egy olyan nagytokes aki hobbibol inkabb lenne az emberiseg megmentoje, mert penze az mar van eleg, de hires akar lenne nem hirhedt.