• wraithLord
    #3
    Erre valamelyest ők is gondoltak, mert van hozzá egy mobil dokkoló, ami 7000 mAh-s (ehhez van az említett plusz kijelző, online streamelni is lehet rajta). ...És van hozzá egy desktop dokkoló, ami értelemszerűen hálózatról megy, és desktop gépet lehet csinálni a készülékből. Persze ez utóbbi esetünkben nem kifejezetten érdekes. (Adnak hozzá egy "konzolfoglalatot" is, lehet, hogy abban is van akksi, de azt nem említették.)

    ----
    Szerintem egy szépséghibája van az egésznek, hogy Androidra nincsenek normális játékok. Vagy "pár perces" játékok vannak, amit akkor veszel elő, amikor pl. éppen van pár szabad perced, mert várakozol valahol, vagy ott vannak az in-app purchase-es ingyen játékok, ezekkel pedig igazából nem te játszol, hanem a játékok játszanak veled...
    Persze vannak rá normális játékok is, de ezek többnyire pl. régi PC-s játékok androidos portja, és a franc venne azért 1000 dollár körüli (talán feletti) cuccot, hogy retro játékokkal játsszon. Btw. pont most mondták a Square Enix-nél, hogy a "normál" játékoknak nincsen piaca, mert mindenki az "ingyen" "játékokkal" játszik. Hát ennyit erről.
    Szerintem az "Android gamingnek" jelenleg túl sok értelme nincsen.