• Skylake
    #28
    Köszönjük értékes hozzászólásodat, Habonyodtól felnyalhatos érte a közpénzt!

    Egy kérdésem lenne csak hozzád: az hogy van, hogy ha tele vagyok pénzzel, akkor bárhonnan jövök, és bárki vagyok, vehetek letelepedési államkötvényt? Mert amennyiben a drága gazdáid, élükön a Miniszterelnök Úr Őfelségével, annyira komolyan gondolnák amit te itt állítasz, akkor egy ilyen abszolút hazaárulásnak tekinthető lépést nem tettek volna meg!

    Soros pénzelte erők? Titeket meg Putyin támogat!

    Persze, ti vagytok a hótiszta igazság bajnokai, mi? Az összes retkes autokrata féreg ezt a szöveget nyomta és nyomja, Pol-Pot-tól kezdve, Hitleren át, Mobutu-ig. Nehogy azt gondold már, hogy orbánod valami különleges képességű valaki! Csak egy n+1. autokrata baromarc, aki rajzol egy ellenséget az embereknek, hogy rettegjenek - jobban mint tőle. Ráadásul egy igazi patkány, hiszen olyan ellenséget választ, aki nem üt vissza. Hú de tökös az elnököd, b*zmeg!

    Nyugalom kisbogaram, k*rvára nem akar ebbe az országba senki sem arabokat, még azok sem, akik éppen nem értenek egyet az általad tisztelt bűnszövetkezet által kinyomott napi propagandával!

    Tudod mi a legnagyobb baj? Az, hogy a sz*rházi orbánodnak nem a feszültséget kellene szítania, hanem konszolidálni az országot! E helyett minden nap új ellenségkép, minden nap új tétre emelve a harc? Mi lesz a következő? Fegyverbe? Hadat üzenünk az EU-nak, USA-nak, az egész világnak? Bebörtönzünk, kivégzünk mindenkit aki nem ránk szavazott és a mi nézőpontunkból ellenünk van? Mi a f*szt képzel egyébként a sz*rházi orbánod? Megfenyeget mindenkit, aki nem szopja be a propagandáját? Mit képzel ez e féreg, b*zmeg?