• Tinman #7
    Nálam nem(!), de az emberek jó részénél a telefon egyfajta kiegészítő, van akinél státuszszimbólum. Na most 260.000 Ft-ért egy Nokia 8 Sirocco?

    Aki 260 ezret elver telóra, annak esze ágában sincs ilyet venni. Vagy vesz egy Samsung S9-et, vagy egy Apple-t. Érthető.

    4 éves a telefonom. Sony Xperia Z1 Compact. A Nokia N8-ról váltottam erre. Ez a Sony teló akkor 130 ezresbe fájt. Perfektül működik most is, de az akksija már nem túl acélos... nem tagadom, sokat nyúztam a 4 év alatt, ellenben a külleme 99%-os (üveg védőfólia elől-hátul + mindig védőtokban).

    Gondoltam nem kell nekem új teló, kicseréltetem az akksit. Kiderült, hogy az NFC chippel együtt cserélik, meg csak szakszerviz, mert vízálló. Így cirka 20.000 Ft-ba fájna a művelet. Ezzel az a gond, hogy kb. ennyi a piaci értéke. Elcsíptem egy jó Samsung S7 ajánlatot (teljesen új), így arra váltok.

    Miért írtam ezt le? Mert látható, hogy változik meg az "ős-Nokiás". Eszem ágában sincs Nokiában gondolkodni, egyrészt a túlzó áraik miatt, másrészt a szerényebb tudás miatt, harmadrészt már nincs feléjük meg a bizalom. Ez a Nokia, már nem az a Nokia.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.18. 08:35:30