• Sequoyah
    #16
    Es kulon veszem a mindennel nagyobb problemat a Bitcoinnal.

    Lehet, hogy te erted a Bitcoint, es hogy miert lehet esetleg jo a jovoben. De a Bitcoint vasarlok nagyon nagy reszenek fogalma sincs a Bitcoinrol, es kizarolag azert veszik, mert folfele megy az ara, es ezen nyereszkedni akarnak. Lehet, hogy te (es a forumon meg sokan) nem ilyen vagy, de sajnos nagyon sokan ilyenek. Es ez nem feltetelezes, hanem teny. Es ez nem a Bitcoin hibaja, egyebkent teljesen jo es vonzo cegekkel is megesik.

    Emlekszel meg a dotcom lufira? Mindent vasaroltak az emberek aminek barmi koze volt a szamitogepekhez. Mi lett a vege? Sok mindenet elvesztett befekteto...
    Es ezen embereket nem vigasztalja, hogy a szoftverbiznisz vegul kesobb megtalalta onmagat, es szep nyereseget termel, es ujra novekedesi palyara allt, egy fenntarthatobb modon.

    Kiserteties ujra elolvasni es meghallgatni, hogy az emberek hogyan gondolkoztak, hogyan nyilatkoztak 2000-ben (az osszeomlas alott) a technologiai reszvenyekkel kapcsolatban. Szinte egy az egyben ugyanazokat az erveket hoztak fel, mint most sokan a Bitcoinnal kapcsolatban. Nem a technologiaval volt a baj, hanem az emberekkel...

    Es oszinten tedd a kezed a szivedre. 2 evvel ezelott, amikor ~$400 korul mozgott az arfolyama, adtal volna erte 10.000 dollart?