• kalapos01
    #7
    Ez egy akkora marhaság, LOL. Milyen műsorokat nézel, amikben a példákat menőnek mutatják be? Kihangsúlyozzák, hogy menő? Attól, hogy valamit mutatnak, az nem lesz menő. Lehet elrettentő vagy akármi. Vagy éppen megmutatják, hogy milyenek a mai fiatalok. Mert, képzeld, a fiatalok nem szentek. Sőt.

    Hihetetlen, hogy van, akit annyira elvakít a gyűlölködés, hogy abból indul ki, hogy 1.) a fiatalok néznek tévét (ez kész...), 2.) ha néznek is tévét, akkor az felel bármiért, ami prosztóvá teszi őket, és még véletlenül sem a prosztóanyau és apu, vagy a net vagy az élőközege vagy akármi. A tévé nagyon sokadik a sorban, és ha egy fiatal, aki tévét néz (még egyszer, LOL), és van annyira ostoba, hogy valamit, amit lát példának vél (még egyszer, LOL), és hirtelen azt kezdi követni, akkor az nem volt eleve veszett ügy? Aki ilyen baromságot csinál, az már alapból defektes.

    (És tudod, hogy mi a röhej? Az, hogy a legtöbb prosztó azok között van, akik úgy reagálnak, hogy atomot az RTL-re. Ennél nagyobb prosztóság nem is kell. Te viszont inkább azokat szólod le, akik mondjuk a helyén tudnak kezelni egy fiatalokról szóló sorozatot (amiben a fiatalok mondjuk jól érzik magukat (JAJJ!), és az szórakoztatja őket valamilyen szinten.)

    Tele van szar műsorokkal minden magyar csatorna (és mindegyiken vannak jó műsorok is, nyilván), mert az igénytelenség érdekli a nézőket, de a tévé nem fog elrontani senkit. Akit a tévé ront el, annak el kell oda jutnia, hogy elronthassa őt a tévé.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.10.08. 07:42:43