• zetortraktor
    #4
    Nem akarom az RTL-t védeni, nem is fogom, de itt erős ellentmondást érzek: nem nézed az RTL-t, jó eséllyel fogalmad sincs, hogy mi megy rajta, és kéred, hogy mondjunk valami jót? Ez olyan, mint a "-De szarok a magyar filmek. - Mennyi láttál idén? - Egyet sem. - És tavaly? - Egyet sem."-beszélgetések.

    Ha mondok bármit, akkor mit csinálsz? Bólogatsz és elhiszed nekem? Ez ennyiből csak divatfika, mert olyasmi alapján ítéled meg, ami akkor volt, amikor nézted. De akkor meg nézted, szóval megint valami ellentmondást érzek.

    Egy biztos: vannak nagyon jó műsorok a csatornán. Nyilván ezek többsége nem saját gyártás. De abban is biztos vagyok, hogy dolgoznak nagyon jó tévések a csatornánál, és ebből kiindulva vannak nagyon jó műsorok is. Az lenne legalábbis logikus.

    Egyiket sem nézem, de nyilván az olyanokat, mint a Házon kívül vagy a XX. század (most már XXI. század) sokan emlegetik, hogy jó. Nyilván minden héten változó minőségű filmet mutathatnak be, de tuti, hogy vannak lebilincselő anyagok is benne. De a Brandmánia is sokszor érdekes. Ezeken kívül viszont csak pár szappan, reality és a hétvégi könnyedségek vannak, mint a Stíluskalauz, az Év hotele és társai. Meg Baló, aki nem tudom, hogy miről beszélget a műsorában. De most komolyan, nem lehet, hogy az Őszinte ingatanos vagy a Profi a konyhámban jó műsorok?

    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.10.07. 13:35:42