• ProgServ
    #5
    Sziasztok!

    Jo reg voltam itt.. de ezt nem birom megallni szo nelkul.
    Az Apple szerint (es hiszek nekik), nem a fleho, a szerveroldal es adatkozpontok a megoldas...kell az is, de nem fogja tudni a piacot uralni.

    Nincs kifejtve miert. Szerintem a miert...az egyszeru.

    Egyszeruen kellenek a PC-k vagy kivjuk csak szamitogepeknek oket.

    Kellenek a jatekosoknak (okok ott a konzol, de h egy uj jatek kijon, es valami eszetlen brutal a grafikaja...a konzol nem fogja birni vagy nem ugy fogja megjeleniteni mint egy 5x dragabb jatekra kihegyezett szamitogep).

    Kellenek a programozoknak (Azert egy kis vekonykliensen, vagy tableten probaltak ezek a kinai zsenik programozni? Aham..lehet szivni...lehet a szerveren virtualis vasat futtatni, de b hatom ha rossz a netkapcsolat, vagy most..es itt azonnal kell a program..mert fel akarom tolteni egy Arduinora vagy Kamerara, vagy iPhonera vagy barmire).

    Kellenek az uzletembereknek a szamitogepek..Word, Excel tableten? Na persze...

    Kellenek a filmeseknek es gyakorlatilag mindenkinek aki valamit eloallit a szamitogepek segitsegevel.
    Mert mondjuk oriasi adatmennyisegeken dolgoznak.. tobb terabyte informacion, videon, szenzor adatokon..ezeket kuldjek el szepen a szervereknek, akik majd visszakuldenek megegyszer ennyi adatmennyiseget amikor elvegeztek a konvertalast, vagy videovagast a szakemberek?

    Most a lenovo vagy nem latja at a szakmat... vagy atlatja csak masban remenykedik... eleg furcsa es rossz dontes, ahwlywtt, hogy megceloznak azokat a szegmenseket akiknek a felturbozott szamitogepek teljesen biztosan eladhatoak!