• wraithLord
    #10
    Szerintem az esetek 99%-ában nem fordul meg az emberek fejében, hogy iOS, azt se tudják, mi az. Azt tudják, hogy iPhone. (Meg esetleg azt, hogy fujj Android.)
    És nem is totally inaccurate, ugyanis iOS=iPhone - meg persze egyéb hordozható Apple cuccok.

    Persze azt nem tudják, hogy az iOS-nek se tetszene valószínűleg, ha rápakolnák egy jelenlegi iPhone-oknál 8x gyengébb hardverre. A relatíve olcsó androidos telóval beszopják, aztán az Android-undortól mennek át a relatíve drága iPhone-ra. :D Az persze jó, de ennyiért már lehet is. Az androidos csúcstelók pedig nem rosszabbak, mint egy iPhone, csak furcsamód kb. ugyanannyiba kerülnek - legalábbis mostanában. Az is gyakori, hogy egy régebbi iPhone-t vesznek, ami olcsóbb... de attól még csúcshardver van benne, csak 1-2 évvel régebbi csúcshardver. Persze, hogy normálisabb, mint pl. egy új középkategóriás androidos teló, ami kb. ugyanannyiba kerül.
    (Mondjuk a Marshmallow óta az Android jól megy gyenge hardveren is.)

    Arról nem is beszélve, ha ennyiféle hardvert figyelembe kéne venni az iOS-nél, annál is előfordulnának érdekes dolgok. Nem, mintha az iOS-ben nem lenne, csak kevesebb.

    Szóval "érdekes" dolgok ezek, de hát mindenki azt csinál, amit jónak lát. Én maradok az Androidnál (meg sajnos a vírusok is... ).
    Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2017.05.18. 22:01:39