• takysoft
    #20
    Kipróbáltam a Mass Recall-t!

    Első tapasztalatok. A telepítés nehéz. Elégéé. Sőt, feleslegesen túl van nehezítve.

    Le kell tölteni 5 külön zipet, amit simán lehetne egyben is. Bemásolni egyenként a mappákba, amit simán lehetne installerrel is.
    Utána a pályaszerkesztőből kell indítani. Ami szintén nehézkes, mert a pályaszerkesztő egyrészt nagyon nem szereti a high resolution scaling-et a windowsban, másrészt pedig alig tudtam belépni. Fel kellett tenni az autentikátort telefonra, SMS nem volt elég neki
    (2 lépcsős belépésem van a blizzardhoz).

    Nem mondom, hogy pályakészítő hibái nem a blizzadr dolgai, de azt igen, hogy ezt talán meg lehetett volna oldani valami parancsikonos scriptes megoldással is...

    Maga a játékélmény:
    Csak néhány pályát toltam le. Erős a kontrasztot érzek minőségben. Az átvezető amináció alapvetően jók. Messze nem az SCII kampányához mérve, de az SC 1-hez passzolnak.
    A 3D modellek között volt az igazán nagy kontraszt. Az eredeti SCII-es modellek (Raynor pl) nagyon szépek ugye. A hézilag barkácsoltak (Duke pl) elképesztő rondák. Ami furcsa, amikor egymással beszélgetnek.
    Erre érdemes még rágyúrni.

    Pályadesing: Csak 3-4 pályát nyomtam le, de eddig csillagos ötös. Tény, hogy vannak fura dolgok. Terran második pályán elérhető már a medic, ami eredetiben ugye nem volt. De ez csak rétegdolog. Aki az eredeit akarja, megvárja a Remake-et. Vagy végignyomja most a régit. Mindkettő opció.

    Aki mai keretek között akarja végigtolni a régi játékot (akárhány egység kijelölése pl....), és elsősorban a story érdeklni, annak szerintem remek kis mod. Van 1-2 igen észrevehtő hibája (vacak modellek), de amúgy nekem tetszik.

    Persze, ha a Blizzard ezt adta volna ki Remake néven, abból lázadás lett volna :D