GTR 3
  • sertrex
    #38
    Csak azért tettem be, mert hivatkoztam erre és közben megtaláltam.

    A default is a beállítástól jó. Tehát ha a default úgymond nincs jól beállítva és a játékban van lehetőség beállítani, akkor igenis beállítás kérdése... többnyire. Ha egy árkád játékban nem jó a default az tényleg kuka, mert az esély se sok rá, hogy javíts rajta, hacsak bele nem tudsz mászni program szinten.

    Ne hasonlítgassuk állandóan az iRacinghez. Ebben is tökéletes lenne minden autó default beállítása, ha fél-egy évig vagy még több ideig készülne egy autó. Ez nem arra és úgy készült, mint az iRacing és nem is ugyanazt a réteget célozzák még akkor se, ha bőven van átfedés. És itt hozzátenném, hogy ugyan ez okból az rF2-höz is fölösleges hasonlítgatni, meg igazából egyéb más autósjátékokhoz is, mert nem ugyanaz a motor és a fejlesztők is más úton haladnak. Mondjuk pont ezért lesz érdekes az Automobilista 2, mert végre lesz egy másik autósjáték is, ami ugyanezzel a motorral készül.

    Ha már a jó évnél tartunk, akkor nem hagynám ki a felsorolásból az Automobilista 2-őt és a Project CARS Revulition-t, érdekes lehet még a GRID reboot, már csak a régi emlékek miatt is.

    WRC 8 egyre jobban tetszik, ahogy szokom az irányítását.

    Viszont számomra teljesen irreveláns, hogy milyen gamepaddel.
    Soha nem használtam és amíg van helyem a kormányomat felrakni magam és a monitor közé addig nem is fogok mást használni autósjátékoknál. Egy autósjátékhoz egy jó FFB-s kormány kell. Csak így van meg számomra a feeling. Ennyi.

    A GTR 3-at én is várom, de mivel semmilyen infó nincs róla, azon a néhány képen kívül, ezért nem mennék bele mindenféle jósolgatásba.



    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.14. 09:02:12