• dyra
    #97
    És igen felmerem vállalni, hogy én az SW-ben a lazaságot szerettem, hogy nem kell beszarnom úgyis a jó nyer. Hogy egy Han Solo a szeméttel együtt old kereket amikor a Birodalom visszavágban szorongatják, vagy, hogy Lando egy csempészhajóval vezeti a Halálcsillag elleni támadást, hogy a nomád mackók fordítják meg a végső csata menetét, hogy az öreg Obi-Van Kenobi úgy mozog a halál csillagon mintha ott született volna és sorolhatnám. Ezek nem voltak reális dolgok ilyen töketlen fő gonoszt mint az SW-ben ritkán látni a jóról nem is szólva. De akárki akármit mond ezek a filmek ágyaztak meg az SW hihetetlen hírnevének és máig tartó őrületének. Az ember nem azért megy SW-t nézni, hogy abban azt lássa halomra halnak a jók. Nem illik bele már a Sithek bosszúja se tetszett emiatt pedig ott mindenki tudta, hogy keménynek kell lennie.

    De ezeknek a filmeknek miért kell annak lennie? Ha sötét hangulatu filmet akar nézni az ember akkor van egy rahedli amitől ezt megkapja. Én is szoktam ilyeneket nézni. De egy SW-től én nem ezt várom és mivel az emberek jó része abba az SW-be szeretett bele mint én hiszem, hogy ők sem. Ezzel tévúton vannak. Amire majd évek múlva jönnek rá. Amikor leülnek a dolgok és 10-év múlva ugyanúgy a 4 - 5 - 6 ról fogunk beszélni.

    Ez nem azt jelenti, hogy nyálas pöcs lennék. De vannak filmek amiben nem mutat jól a túl sötét és túl kemény történetvezetés. Szerintem az SW ilyen.
    Utoljára szerkesztette: dyra, 2016.12.26. 10:52:33