• nkmedve
    #72
    Clinton lehet ellenszenves, ezt teljes mértékben meg tudom érteni, ugyanakkor mögötte ott van egy hatalamas tapasztalt demokrata csapat amelyik amolyan fékként is tud működni adott esetben (emiatt nem kell attól félni hogy egy kis hatalomért/pénzért kiirt egy másik országot, nem hagynák azt neki :) ).

    Trump esetén nem úgy tűnik, hogy lenne egy ilyen összetaró, tapasztalt csapat, sőt inkább hozzá hasonló (vagy még radikálisabb) kivülállókat próbál behozni (gondolom azokat jobban tudja irányitani). Majd kiderül, hogy ez hova fog vezetni.

    "Előfordulhat, hogy a liberalizmus őrülete alábbhagy és jön valami normálisabb rend helyette"
    Nem vagyok nagyon biztos benne hogy szeretnél megint diktatúrában élni, mivel kb. az lesz ha megszűnik a liberalizmus. A liberalizmus a humanizmusból származik, ami már több száz éves dolog. Ha ez megszűnik akkor az ember mint egyén szűnik meg, onnantól a rendszer rabszolgája leszel, mint ahogy régen is volt. Szerintem ne akarjuk teljesen megszüntetni, inkább csak a vadhajtásait nyesegessük le amikor megjelennek :) (pl. ultrafeministák, forditott rasszizmus, stb.)