• YaniMan
    #7
    Egyik-másik azért elég komoly. Megyek tételesen, amibe nem "kötök bele", azzal egyetértek.
    Újraindulás - Huawei: Ezt abszolút eltaláltad, egy Honor 6 (L12)-ről van szó.
    A tárhely konkrétan egy ZTE Blade, majd egy ZTE Blade V kütyünél jött elő. Valamit nagyon nem tud a gyártó az Android beállításairól.
    USB-t MSD-ként hajigálta le, nem MTP-ként.
    Iránytűs kalibrálást ismertem, nem használ. A konkrét gond az, hogy a tengelyek fel vannak cserélve (így forgatom, a képernyőn a progi amúgy mutatja), és ezzel a kalibrálóka sem tud mit kezdeni (sajnos, pedig nem lenne túl bonyolult úgy megírni).
    A nem tudom felvenni-t tényleg Androidon láttam főleg (és annyira nem is sokszor), de egyszer láttam egy cimborína iPhone-ján is, aki egy darabig panaszkodott erre, aztán vagy megszűnt, vagy csak nem mondta.
    A nem ébreszt nekem azért volt, mert simán leállt, vagy kikapcsolt, vagy nem tudom mit csinált, de nem reagált (Honor 6 ez is). Csak 30mp-es nyomvatartással tudtam feléleszteni. A naptár viszont rendszeresen "összegyűjtötte" az értesítőket, és majd a sokadiknál szólt, hogy miket felejtettem el. Juhé!
    A Xiaomival nekem még nyűgöm a kínai launcher. Tudom, ott a nova, de zavar. Nem akarok más launchert használni. Legyen a gyári, és a gyári legyen jó.
    A legvége: Ahogy írtam, találkoztam a problémákkal Samsung (Galaxy S4) esetében is.
    Most egy Zopo Speed 7-em van, és vibrál, és iránytűtengelyt cserél, és eléggé melegszik is néha csak a sudokutól (tényleg kilövök minden mást), de ezek tényleg olyan problémák, amikkel együtt tudok élni. Azért mocorog mégis folyton a szálka az agyamban, mert pogranyolóként sejtem, hogy legalább az iránytű problémát kb. 10 perc alatt (hagytam időt rendesen) ki tudnám javítani, ha megmutatnák, hol van a forrásban az a rész, ahol a driver átveszi a szenzortól az adatot.