• NEXUS6
    #13
    Még az új GUI dizájnról (win10) annyit, a mindenki által kedvelt csempék mellett :), hogy valószínűleg a szemorvosok ajánlásával készült.

    Nagy, vibrálóan vilgító fehér felületeken LB (lóbaszó) betűméret, mint cím alatt a szöveg HF (hangyafasznyi) betűtípussal a szöveg. Gyakorlatilag nincs egy átlagos távolság a hol a cím nem üti ki a szemed majd nem kell közelhajolva hunyorogni, hogy mi a fax van aláírva. Lehet mondjuk hogy ez egy munkahelyi gerinctorna akar lenni az előre hátra hintázással.

    Aztán az, hogy újmagyarral van írva az egész, vagy is esélyed sincs még csak a súgóban sem megtalálni az új helyre random elrejtett funkciókhoz vezető utat mert már marhára nem úgy hívják kellemesen felpörgeti az agyat, szóval nem kell kávé sem, ami jótékony hatással van a keringési rendszerre.

    És az a szépség, hogy a M$ gyakorlatilag 15 éve adja ki ugyan azt a WinNT platformra épülő OS-t 1,5-2 évente új GUI-val, vagy új néven (lásd Vista/Win7, amelyek gyak ugyan azok), minimális belső működésbeli változtatásokkal. A Win10 mondjuk legalább ingyér volt, eddig.