• hawkie22
    #17
    Erre csak annyit tudok mondani, hogy én kb. 10 éves korom óta használok napi szinten számítógépet, most 33 vagyok. Emellett rendszeresen olvastam/olvasok és kint is jártam a természetben, profi szinten sportoltam is.
    Ezzel csak azt akarom mondani, nem csak a szülön múlik, hogy kit és mennyire tesz függövé a tablet/PC/könyv stb. Én zárkózott ember vagyok, nehezen ismerkedem, nem is nagyon volt sok barátom, emiatt inkább otthon foglaltam el magam.

    Nyilván nem azt mondom, hogy a gyerek kezébe rögtön PC kell meg tablet, meg okostelefon, én se fogom odaadni idejekorán a gyerekemnek (most 1 éves), de ha idöben megismeri, nem válik kárára. Én magamon látom, hogy a munkahelyemen baromi nagy elönyt jelent (orvosként dolgozom) a kollégákkal szemben, hogy mondjuk egy számítógépes feladatot vagy akár csak egy sima zárójelentést Word-ben is kb. fele- vagy harmadannyi idö alatt csinálok meg, mint ök. És ez a saját korosztályom. És nem azért, mert annyira nagy májer vagyok, hanem mert bevallásuk szerint kicsi meg tinédzser korukban majdhogynem el voltak tiltva a gépektöl, mert az fúj meg rossz meg az ördög müve és ha hozzányúlsz, akkor függö lesz, de rögtön.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.07. 06:52:50