• NEXUS6
    #8
    Így van!
    Az emberek fejében gyak sikerült elülteti, hogy környezetvédelem, környezettudatosság = globális felmelegedésen agyalgás.
    Az összes többi, akár az egyén szempontjából jelentősen ngyobb hatású, szintén a környezetet érintő téma ezzel gyakorlatilag letudva. Pl károsanyagok kibocsájtása levegő és vízszennyezés (azért a CO2 túl is van világ), túlhalászás, műtrágya, mezőgazdasági vegyi anyagok, GMO kérdés, élelmiszer adalékok, gyógyszerek, állatok hormonkezelése, szabad és megművelt földterületek beépítése/csökkenése, a földek degradálódása/eróziója, bizonyos területeken elsivatagosodás, vízkérdés ...
    Az egy nagyon szemét húzás, hogy amit lehet begyömöszködnek a globális felmelegedés alá, mert azok egszerűen valójában attól függetlenül zajlanak. És miközban a GW ellen az átlagember szinte semmit nem tehet, addig az hogy figyeljen arra, hogy mivel etetik, mi van a környezetében arra azét tudn hatni. Feltéve ha éppen nem nyugtatgatnák azzal, hogy ha felbax egy napelemet a tetőre, meg leszigeteli a lakását, akkor ő ezt az egész környezetvédelmi kérdést letudta.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.10.26. 09:50:15