• halgatyó
    #1
    Már pedzegetik. Azt, hogyan lehet az eddigi, biztonságos energiaellátás MEGSZÜNTETÉSÉT lenyomni a PLEBS torkán. Ráadásul úgy, hogy még örüljenek is neki. Hujjujuj... hujjujuj .... hú de okosak vagyunk mert okos hálózatot használunk okos városban, okos telefonnal fizetjük a járdahasználatot és a lélegzetvétel...
    Bulgáriában a rendszerváltás körül/után már megvalósították mindezt (EMLÉKSZEM az újságcikkekre, akkor még nem volt internet). Hoztak egy szabályt, hogy mikor ENGEDÉLYEZETT bizonyos fogyasztók bekapcsolása, pl. porszívózni minden nap 2 x 1 órában volt szabad (asszem 17 - 18 óra volt az egyik ilyen engedélyezett idő)
    Végülis nem csoda. A 19. -- 20. század véres agyarú kommunistái ugyanazok, akik a 20. század végétől köztünk élő és romboló legnyálasabb liberálisok, és ugyanazok lesznek a legéresebb kező iszlamisták is. Itt, Európában. Nomeg a legzöldebb zöldek is ugyanebből a körből kerülnek ki (meg a leg-embergyűlölőbb állatvédők, meg a leg-autósgyűlölőbb biciklisták és társaik, meg a buzimasírozásokat szervező "toleránsok", akikre a tolerancia pont a legkevésbé jellemző)
    Hát most "OKOS" faszságokkal pusztítanak