• Skylake
    #6
    Ó, biztos elhiszem a zsíroshasú és seggű, elkényesztetett, középosztályi luxushoz és fogyasztáshoz szokott népének, hogy majd képes lesz meghúzni a nadrágszíjat, és kevesebbet fogyasztani! Mikor a nagy környezetvédő kamugépről, (Leplezetlen igazság) Al Gore-ról is kiderült, hogy akkora kéglije van, hogy éppen eltéved benne, nyilván a karbon lábnyoma sem kicsi!

    Csökkenteni akarod Barack a CO2 kibocsátást, b*szod?! Na, én tudok mindjárt két helyszínt, ahol ezt megkezdheted, és amelynél a lekapcsolás egyéb, hogy is mondjam, gesztusértékkel rendelkezik. Goodwill, as you know! Egyik ojjektum az üvegpalota, plusz a kapcsolódó létesítmények Fort Meade-ben, a másik pedig a most nemrégiben felhúzott, körülbelül Westend bevásárlóközpont teljes területének 5x-ét kitevő adatterületű csodálatos adattárház a festői Bluffdale-ben! Utóbbi mint tudjuk, áramból olyan k*rva sokat zabál, hogy összemérhető Salt Lake City elektromosáram fogyasztásával! Ezeket már kezdheted is lekapcsolni!

    Nem az USA-n fog múlni a Földön a CO2 emisszió nagyarányú csökkentése, tekintve eddigi hozzáállásukat az eddigi egyezmények elfogadásához!