• Roger6
    #24
    Hagyjad mr9, nem érti. Hirosimával jön, ami 70 éve volt, azóta nyilván ugyanolyan atombombák vannak, néha leporolják őket a garázsban, oszt ennyi, azóta semmit nem fejlesztettek rajtuk. :)

    Szerintem meg az nevetséges, hogy egy 70 évvel ezelőtti bombára utalsz a mai technológia mellett, ami nagyjából olyan, mint egy hangyának egy integrált áramkör. Nem képesek kiirtani városokat? Emlékeztetnélek, hogy a 70 évvel ezelőtti technológiával készült bomba 140 EZER emberéletet követelt (ez pl elég lenne Pécs teljes lakosságának kiiktatására, ami az 5. legnagyobb városunk). Ennek a technológiának a hajnalán voltak erre képesek már ezek a szerkezetek, és ha azt hiszed, hogy mára nem sokszorozták meg ezek erejét, akkor jóval naivabb vagy, mint hittem. :D

    Sokra megyünk a populációnk növekedésével, ha nem lesz mit ennünk, ha tönkrevágjuk a klímát, szennyezzük az ivóvizet, ózonlyuk, globális felmelegedés, állatfajok kihalása, számos kór és betegség (nem is oly rég pl Pestis), és még hosszan tudnám sorolni azokat a dolgokat, amik miatt bajban lehet az emberiség belátható időn belül. Persze itt nem emberöltőben számolok.

    Nem így látod? Elfogadom. Nevetségesnek tartom a te nézeted? Nem, mert azt hiszel, amit akarsz. De az egymás iránti tiszteletet tőled is elvárnám.